Om Linbacken

Hej! Vad kul att just du har hittat hit!

Linbacken är en villa som vi köpte förra sommaren. Vi har utfört stora renoveringar och bor nu i vårt drömhus! Precis nedanför oss ligger en vacker sjö där vi badar på sommaren och åker skridskor på vintern. Det finns inget bättre än att sitta på altanen, se solnedgången och dricka ett glas vin!

Vilka är vi?

Vi som bor i Linbacken är Stefan och Matilda, 33 och 29 år gamla. Vi har också en hund som heter Maja av rasen Japanese Chin. Vi har även inrett en barnkammare så ni kanske förstår vad vi planerar snart framöver 😉

Vad kommer vi att blogga om?

sotnosen

Vi kommer båda att skriva om precis det vi känner för. Vardagsliv, jobb, fester och liknande. Vi har ganska många och divergenta intressen så troligtvis kommer bloggen bli lite spretig ibland. Men mångfald är roligt och något som förgyller och förlänger livet!

Vi älskar verkligen vår lilla Maja och hon kommer säkert att medverka i något inlägg! Men vi har även ett allmänt stort intresse för hundar och har tidigare varit med i brukshundklubb.

Vidare tränar vi båda ganska mycket till och från, både konditionssporter och gymträning. Så kanske kommer det komma något svettig inlägg om träning framöver.

Efter att vi renoverat huset har vi både kunskaper och intresse för bygg och inredning i olika former. Så det är inte omöjligt att vi kommer blogga om det heller. Vi får helt enkelt se vart detta leder!

Vill ni komma i kontakt med oss kan ni göra det på denna sidan.

Ha en bra dag!

/Stefan & Matilda